maandag 30 december 2013

BEDANKT ALLEMAAL!

Op de rand van 2013 kijk ik nog even over mijn schouder. Ik ben meer dan tevreden. Het lijstje met trouwe opdrachtgevers is weer mooi. Een overzicht van alle programma's waarvoor ik heb mogen draaien vind ik zelf behoorlijk indrukwekkend. Het is lastig om iedereen persoonlijk te bedanken. Het zal een lange opsomming van namen opleveren en voor je het weet vergeet ik een belangrijke planner, producer, verslaggever, regisseur of bemiddelaar.
Toch zou ik het liefst een paar personen in het zonnetje willen zetten. Lieve mensen waarmee ik ontzettend prettig heb gewerkt of waar ik veel aan te danken heb gehad het afgelopen jaar. Zij die aan mij dachten op de momenten waarop dat voor mij heel gunstig was en waardoor ik weer heel mooie klussen toebedeeld heb gekregen.
Ik denk gelijk aan dat ene telefoontje van Mike, waarbij hij mij alleen de simpele vraag stelde: 'Heb je een stropdas?' Of het moment waarop Bertus sms’te met de mededeling dat alles geregeld was en niemand mij nog van die ene o-zo belangrijke klus af kon halen. En over sms’jes gesproken; de hele berg berichten die ik kreeg van Derk en Jan. Nu noem ik toch weer namen. Dan mag Martin zeker niet ontbreken. Mijn steun en toeverlaat in bange dagen.
Ja, eigenlijk moet ik alle vriendelijke en bevlogen planners van facilitaire bedrijven noemen met wie ik regelmatig een hotline heb. Ze verdienen stuk voor stuk een dikke vette pluim, een bibsveer, stevige schouderklop, ferme hand of klapzoen. En dan heb ik het nog niet over de geluidsmannen die heel wat met mij te verduren hebben. Zo iemand als Cor moet af en toe helemaal dol van mij worden en toch staat hij telkens weer glimlachend te hengelen als ik tijdens het draaien naast me kijk.
Bart en Erik, daar kom ik binnenkort nog eens op terug. Arno, Adrie en Dirk zijn ook een verhaal apart. Ik denk aan Corine, die ik in 2014 enorm ga missen.
Dit verhaal loopt uit de hand, dat weet ik nu al. Ik hoop dat mensen het mij niet kwalijk nemen als ik ze niet noem, maar toch nog een paar belangrijke namen in willekeurige volgorde: Cathelijn, Hans, Pascal, Johan, Eduard, Menno, Arwen, Brenda, Jan, Mark, Chantal, Daan, Nada, Joost, Joost, Danny, Frank, Jan Pieter, Leo, Bart, Andre, Anneke, Peter, Gerbrand, Sander, Gunter, Martin, Pim, Henk, Erik, Yvonne, Arjan, Sjaak, Tonko, Christian, Dolf, Jannes, Sandra, Bart, Rob, Timon, Lonneke, Paulien, Paula, Erwin, Leon, Dorita, Paul, Iet, Rinus, Jan Michiel, Sebastiaan, Lida, Andy, Dennis, Gijs, Thijs, Heleen, Sanne, Jochen, Bas, David, Rob, Frank en Marco.
Dus. 
Nu vergeet ik bijna alle uitgiftemedewerkers die dag en nacht klaar staan om de juiste spullen mee te geven. Ik vergeet een hele berg producers, maar ook alle stagiairs die over een paar jaar op beslissende functies zitten. Veel heb ik ook te danken aan alle collega cameramensen waarmee ik zo prettig samenwerk tijdens grote producties.
Ach, hier komt geen eind aan. Het wordt een saai verhaal.
2013 was een jaar met vele hoogtepunten en wederom heb ik met ontelbaar veel leuke, lieve en goede mensen mogen werken. Als 2014 net zo gezellig wordt, dan hoor je mij zeker niet klagen.
Iedereen bedankt! 

Nou, nog drie namen in het bijzonder dan: Art, Imme en mijn lieve lief Christel, want de aller allermooiste momenten heb ik gelukkig ook dit jaar weer met mijn prachtige gezinnetje beleefd.


En bij deze wens ik alle lezers van deze weblog alvast een gelukkig, gezond en vrolijk 2014.





3 opmerkingen:

  1. Jij ook alvast een gelukkig en productief 2014 toegewenst.
    En ga aub door met je blog!
    René Veeke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Meer dan prima stropdasje overigens!
    T was me een groot genoegen, op naar 2014!
    Hartelijke groet, Mike

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor al je mooie verhalen. Ik verheug me al op 2014 voor het nieuwe seizoen van JRDD!
    Goeie roetsj!
    Carel

    BeantwoordenVerwijderen

Ik wil reacties altijd eerst even lezen, voor ze op dit weblog worden geplaatst. Daarom kan het even duren voor een reactie wordt gepubliceerd. Ik plaats niet zomaar elke reactie. Het is mijn weblog, dus ik bepaal wat ik een goede reactie vind en wat niet. Als je het er niet mee eens bent, dan moet je lekker zelf een weblog beginnen.
Anonieme reacties zal ik extra kritisch bekijken.