woensdag 4 december 2013

dream baby dream

Geheel toevallig stuitte ik op internet op een filmpje van Bruce Springsteen. Ik weet niet of het een officiële clip is, maar ik begreep dat het gemaakt is om alle fans te bedanken die zijn concerten de afgelopen jaren bezocht hebben. In de clip zitten voornamelijk shots van publiek dat geraakt is door het optreden van Bruce. Deze beelden zijn uit verschillende concertregistraties geknipt, waaronder het optreden dat The Boss op 28 mei 2012 gaf, ter afsluiting van Pinkpop.
Die avond was ik een van de dolgelukkige cameramensen bij Bruce Springsteen op het podium. Ik heb toen vanaf mijn positie veel mooie pubiekshots gemaakt. Wat me vooral bijgebleven is, dat zijn de shots van Seasick Steve die tussen het podium en het publiek op een stoeltje zat te kijken. De oude man was echt geëmotioneerd tijdens het nummer Born in the USA.
Laat dit beeld nou gebruikt zijn in de video die ik vanavond op YouTube tegen kwam. En er zitten nog een paar shots bij waarvan ik zeker weet dat ik ze gemaakt heb. Welke dat zijn doet er verder niet zo veel toe, maar stiekem ben ik er wel trots op. Nou ja, stiekem…  











1 opmerking:

Ik wil reacties altijd eerst even lezen, voor ze op dit weblog worden geplaatst. Daarom kan het even duren voor een reactie wordt gepubliceerd. Ik plaats niet zomaar elke reactie. Het is mijn weblog, dus ik bepaal wat ik een goede reactie vind en wat niet. Als je het er niet mee eens bent, dan moet je lekker zelf een weblog beginnen.
Anonieme reacties zal ik extra kritisch bekijken.