woensdag 26 november 2014

trots!



Twee weken geleden ben ik op dit weblog de actie ‘Dagvergoedingen voor Duniya’ gestart en ik heb al mijn vrienden en lezers opgeroepen om bedragen van ongeveer 12 euro (of iets meer) te schenken voor schoolmaaltijden op een schooltje in de Indiase stad Varanasi. Een project van freelance producer Debby Ego.
Debby was de afgelopen weken in India en heeft ons daar vandaan op de hoogte gehouden en laten zien hoe belangrijk onze bijdrage is. Vandaag ontving ik een laatste foto, want morgen komt ze gelukkig weer terug, want ook alle arme cameramannetjes in Nederland kunnen natuurlijk niet zonder onze Debby.
Maar de foto die ik zojuist in mijn mailbox vond maakte mij ontzettend trots.
Met deze simpele actie hebben we namelijk, in twee weken tijd, € 1.524,- ingezameld en dat is goed voor 127 dagen lang een schoolmaaltijd voor 85 kinderen! Bovendien hebben we ongeveer evenveel geld ingezameld als bij een eerste actie die ik twee jaar geleden voor Debby en Duniya startte. Toen hadden we net iets minder dan € 1.600,- en als nu de laatste (die het wel wilde doen, maar het vergeten is) nog even zijn of haar internetbankieren opstart, dan zijn kunnen we deze bliksemactie afronden.

t.n.v. Stichting Duniya, Bantega
o.v.v. Dagvergoeding voor Duniya
IBAN: NL22ABNA0441624383

Ik wil iedereen die iets gegeven heeft heel hartelijk bedanken! En ik moet jullie ook waarschuwen. Dit bevalt mij zo goed dat ik vrees dat het niet de laatste keer is…








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik wil reacties altijd eerst even lezen, voor ze op dit weblog worden geplaatst. Daarom kan het even duren voor een reactie wordt gepubliceerd. Ik plaats niet zomaar elke reactie. Het is mijn weblog, dus ik bepaal wat ik een goede reactie vind en wat niet. Als je het er niet mee eens bent, dan moet je lekker zelf een weblog beginnen.
Anonieme reacties zal ik extra kritisch bekijken.