Lissone, Italiƫ. Voor de rubriek "Vraag 't Jack" hebben we interviews opgenomen met verschillende koks van Formule1 teams. Jack zocht uit wat de beste maaltijd is voor een coureur die een race moet rijden en de grap was dat hij dan bij alle teams zou gaan proeven. Simpel, maar leuk genoeg voor een paar minuten televisie. En om het nog leuker te maken had ik bedacht dat hij ergens iets heel smerigs voorgeschoteld zou moeten krijgen. Dus had ik met de kok van Minardi geregeld dat hij Jack een prutje van sambal en tabasco met een bolognese smaakje zou geven. Zo gezegd, zo gedaan. Voor het oog van de camera nam Jack een grote hap en een paar tellen later stond zijn mond in brand. Wij lachen, hij dorst. De rest van de dag heeft hij het geweten.
Ik ben dol op dit soort hele flauwe practical jokes en in dit F1 gezelschap nemen we elkaar regelmatig in de maling. Er zijn verschillende basisthema's waarop steeds nieuwe varianten worden bedacht:
1. laten schrikken
2. opsluiten
3. iets wijs maken
4. doen alsof er iets enorm mis gaat
5. iets smerigs laten doen
Ik ben dol op dit soort hele flauwe practical jokes en in dit F1 gezelschap nemen we elkaar regelmatig in de maling. Er zijn verschillende basisthema's waarop steeds nieuwe varianten worden bedacht:
1. laten schrikken
2. opsluiten
3. iets wijs maken
4. doen alsof er iets enorm mis gaat
5. iets smerigs laten doen
Meestal flauw, maar soms briljant. Leuk en soms ook net niet. Ik moet er meestal hard om lachen en ik ben zelf slecht genoeg om veel stomme grappen te verzinnen. Met mij erbij is het altijd uitkijken. Ik weet dan ook dat ik binnenkort een keer zelf hard aan de beurt ben en dus ben ik op mijn hoede.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Ik wil reacties altijd eerst even lezen, voor ze op dit weblog worden geplaatst. Daarom kan het even duren voor een reactie wordt gepubliceerd. Ik plaats niet zomaar elke reactie. Het is mijn weblog, dus ik bepaal wat ik een goede reactie vind en wat niet. Als je het er niet mee eens bent, dan moet je lekker zelf een weblog beginnen.
Anonieme reacties zal ik extra kritisch bekijken.