maandag 22 januari 2007

Zwette

Oosterwierum. De zonsondergang vanaf de Dilledyk, met uitzicht op de Zwette in de richting van Bozum en Sneek. Dit is op de route van de Elfstedentocht.
Vanavond was het in Friesland -2 graden celcius.
De voorzitter en de ijsmeester heb ik samen gesignaleerd in de omgeving van de Bonkevaart. Nog een paar nachtjes vriezen en dan komt hier op de Sneekertrekvaart, in alle vroegte, die grote meute schaatsenrijders voorbij.
Geloof me: It giet oan!

6 opmerkingen:

  1. Hier spreekt de hollander Hettinga... het is: it giet oan. Ook de titel van een fantastische film die binnenkort uitkomt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga vast bij Bartlehiem klaar staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 200+ kilometers klunen, pff goa der moar oan stoan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was toch "it sil heve"?

    Weet je al 'n datum? Neem ik effe 'n vrije dag...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Arjan: Het is en blijft 'De Limburger met Friese roots'. En vergissen is menselijk. Ik ben nooit zo goed geweest in vreemde talen. Is overigens inmiddels aangepast...
    @CyberJo: zaterdag 24 februari 2007. Elfstedentocht. Zodat Arjan nog één montagedag heeft om zijn hele documentaire aan te passen.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik wil reacties altijd eerst even lezen, voor ze op dit weblog worden geplaatst. Daarom kan het even duren voor een reactie wordt gepubliceerd. Ik plaats niet zomaar elke reactie. Het is mijn weblog, dus ik bepaal wat ik een goede reactie vind en wat niet. Als je het er niet mee eens bent, dan moet je lekker zelf een weblog beginnen.
Anonieme reacties zal ik extra kritisch bekijken.