woensdag 12 november 2014

UPDATE !

Dit is het ‘Dagvergoedingen voor Duniya Journaal’ met als belangrijkste nieuws:

-     Debby veilig aangekomen in Varanasi,
-     Eerste donaties komen binnen,
-     Wat Thom kan, dat kan jij ook,
     en morgen wordt een eerste tussenstand bekend gemaakt…

Hallo allemaal,

Gisteren zijn we met een speciale actie begonnen om geld in te zamelen voor schoolmaaltijden op de school van Stichting Duniya, in het Indiase stadje Varanasi. Een project van (onder andere) freelance televisieproducer Debby Ego. Twee jaar geleden hebben we onder trouwe lezers van dit weblog al eens € 1.600,- bij elkaar gespaard en nu wil ik dat bedrag op zijn minst overtreffen. Daarom roep ik iedereen op om € 12,- of meer over te maken op IBAN: NL22ABNA0441624383, ten name van Stichting Duniya, Bantega en onder vermelding van ‘Dagvergoedingen voor Duniya’.

Debby zelf is inmiddels veilig aangekomen in Varanasi en zal morgen, op Kinderdag (een Indiase feestdag), naar de school gaan en de kinderen vertellen waar wij hier mee bezig zijn. Ze zal ons dan ook op de hoogte brengen van een eerste tussenstand.
Er zijn inmiddels een aantal gulle gevers, maar ik kan me niet voorstellen dat iedereen die wel iets wil doneren al achter zijn internetbankieren is gekropen. Daarom wil ik jullie er bij deze nogmaals aan herinneren.
Doe alsjeblieft even mee en vergeet het niet! Het hoeft geen groot bedrag te zijn. Ook alle kleine bijdragen zijn welkom. Voor € 12,- geef je maar liefst 85 kinderen een warme maaltijd.

Dankjewel!!!





(later meer)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik wil reacties altijd eerst even lezen, voor ze op dit weblog worden geplaatst. Daarom kan het even duren voor een reactie wordt gepubliceerd. Ik plaats niet zomaar elke reactie. Het is mijn weblog, dus ik bepaal wat ik een goede reactie vind en wat niet. Als je het er niet mee eens bent, dan moet je lekker zelf een weblog beginnen.
Anonieme reacties zal ik extra kritisch bekijken.