woensdag 11 december 2019

Voldaan

Guur is het juiste woord. De temperatuur was niet het grootste probleem, maar wel de ijzige wind die het park voor de kerk van Maassluis bereikte vanuit de haven. Het was winter en wij vroegen ons af of het niet mogelijk is om kerstspecials alvast op te nemen in juni. Het nieuws dat we ook nog eens tien minuten moesten lopen voor de lunch leverde wel wat gemor op. Tot we een grote hal van de gemeentewerken betraden en ontdekten dat Voldaan Crewcatering was ingehuurd voor lunch en diner. 
Zo simpel kan het zijn. Een goede cateraar en de hele ploeg is op slag vrolijk. Voldaan Crewcatering is het lichtend voorbeeld. Velen in onze branche weten dat al. Hun eten is altijd top. Vers en het wordt ter plekke bereid. Ze hebben voldoende keuze voor iedereen en het smaakt fantastisch. Je kan naast een snack ook gezond eten en dat is in onze branche soms minder gewoon dan je zou denken. Ze zorgen met hun stoere wagens en fantastische koffie altijd voor een extra goede sfeer. Dus zijn we kinderlijk gelukkig wanneer ergens in het land de wagens, mensen en maaltijden van Voldaan op ons wachten. 
Ik heb wel eens gehoord dat Joop van den Ende vroeger aan klagende medewerkers vroeg wat ze gegeten zouden hebben als ze thuis waren geweest. Ik denk dat die vergelijking met thuis een prima norm is voor goede catering. Persoonlijk ben ik namelijk helemaal niet zo’n creatieve kok, maar in veel gevallen kan ik makkelijk bereiden wat ons wordt voorgeschoteld en vaak zelfs beter. Dat is jammer en volgens mij niet de bedoeling. Goede catering moet juist beter zijn dan wat ik zelf in elkaar zou kunnen draaien. Voldaan voldoet daar zeker aan. Altijd!
Nou heb ik me nooit verdiept in de tarieven van verschillende cateraars, maar een ervaren producer wist me ooit te vertellen dat het niet heel duur hoeft te zijn. Bovendien is een vrolijke ploeg ook wat waard. Die kunnen makkelijk een stapje harder lopen als ze toch niks te klagen hebben. Het is volgens mij niet de post waar je op moet bezuinigen. 
Terug naar die gure dag in Maassluis en het moment waarop we bij de lunch kwamen. “Ohw, Voldaan!” zei de regie-assistente verlekkerd. “Mjammie” sprak de geluidsman. “Wow!” zei het meisje van de autocue en de cameramensen keken allemaal rijkhalzend naar de tafels waarop veel te kiezen was. De producent keek naar zijn mensen en zag dat het goed was. 
Vroeger had je een commercial met de slogan ‘Als het aan de kat lag, kocht ze Whiskas.’ Nou, een mooie variant hierop is: ‘Als het aan de crew ligt, dan nemen ze Voldaan!’

Disclaimer: Ik ken de fantastische koks van Voldaan niet persoonlijk, heb geen aandelen, word niet gesponsord en ik wil ook niks voor deze kritiekloze reclameboodschap, die ik geheel op eigen initiatief heb geschreven. Het beste wat mij kan gebeuren is dat ik nog net iets vaker van zulke geweldige maaltijden mag genieten en met mij al mijn collega’s. Ik roep alle producers van Nederland dan ook op om het telefoonnummer van Voldaan bovenaan in hun contacten te zetten. Bel die mensen! Ik denk dat het een investering is die zich vanzelf weer uitbetaald.
info@voldaan.com / 06 – 21.58.73.75


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik wil reacties altijd eerst even lezen, voor ze op dit weblog worden geplaatst. Daarom kan het even duren voor een reactie wordt gepubliceerd. Ik plaats niet zomaar elke reactie. Het is mijn weblog, dus ik bepaal wat ik een goede reactie vind en wat niet. Als je het er niet mee eens bent, dan moet je lekker zelf een weblog beginnen.
Anonieme reacties zal ik extra kritisch bekijken.